Vid byggnadsprojekt behöver hantverkare också kunna skydda sig själva och sina redskap eller verktyg mot vädrets makter. Tyvärr har vi mer än ofta dåligt väder i vårt avlånga land i form av regn, snö, rusk och hård vind. Förutsättningar som inte får göra att hantverkarna pausar med sitt arbete.

För att de ska kunna utföra jobbet behövs lösningar såsom tex. ett arbetstält eller en tälthall. Ett arbetstält används just för skydd mot vädret. Låt inte den svenska hösten eller vintern försena renoveringsprojektet!

En tälthall från Obwiik

Tälthallar är flexibla och snabbt uppbyggnadsbara tält som byggs upp för ett renoveringsprojekt. Just enkelheten och snabbheten är viktiga faktorer – det ska kunna sättas upp och tas ner snabbt för att sedan användas åter på en annan plats. En tälthall ska vara tillverkad i ett slitstarkt material som inte går sönder i första taget.

Obwiik är ett företag som säljer och hyr ut bland annat tälthallar till kunder. Oavsett om du är privatperson eller arbetar som företagare är deras tälthallar att rekommendera. De är i hög kvalitet och klarar det allra tuffaste väderförhållandena. Du kan spana in deras olika lösningar på deras hemsida Obwiik.se och sedan kontakta dem för en offert.

Tält med olika funktioner

Tälthallar finns i olika storlekar och med olika funktioner. Vissa är mer robusta varianter och har väggar som fästs med taket med blixtlås eller kardborre medan enklare varianter endast har ett tak. Vid extra hård vind finns också möjlighet att sätta fast på stödben på tältet.

Marknadsföring på tältet

Tälthallarna kan också märkas med text och loggor. En profilerad tälthall är perfekt för företaget som har tältet uppsatt en tid vid renoveringsobjektet. På så sätt kan ni marknadsföra ert företag på ett billigt och bra sätt. Då allmänheten vet vem det är som utför renoveringen är det ett plus för er som företag som förhoppningsvis kan leda till mer kunder framöver.