LED-ljus presenteras av flera förespråkare som en mera bärkraftig ljuskälla. De gynnar miljön genom att vara både kvicksilver- och blyfria. Utöver detta håller de riktigt länge. Du slipper helt enkelt att byta lampor hela tiden, och därmed spar du även en hel del på den ekonomiska sidan

En vanlig glödlampa har ungefär 1500 timmars livslängd. Det ska jämföras med LED-lamporna som håller upp emot 60 000 timmar. Det går helt enkelt inte att jämföra. Innan du behöver byta en bra LED lampa kan det mao. gå upp emot sju år, även om du använder den konstant. Som du ser sänker LED lamporna drastiskt kostnaderna jämfört med traditionelle glödlampor. Även när man jämför med fluorescerande vinner de, c 10 gånger så lång livstid har LED lampan.

LED lamporna har fokuserat ljus och är ideella som kontorsbelysning. Både i taket och som skrivbordslampa. När du ska se på arbetsmiljön på kontoret kan du mao. slå flera flugor med en smäll. Bättre belysning, behagligt ljus, bättre miljötänk – samtidigt som det gynnar ekonomin. Du handlar förstås dina kontorsartiklar på nätet och de här lamporna är inget undantag. En av möjligheterna är cheapcharly.se där du hittar flera olika modeller av LED lampor

 

Säkerhet och miljö

Säkerhet är ett nyckelord när det gäller LED lampor. LED lampor är snygga och kan lämnas på i flera timmar utan att de alstrar värme vilket minskar risken för brännskador. Dessutom är de fria från giftiga kemikalier och därmed 100% återvinningsbara.

För att återgå till den långa livslängden på LED lamporna, som gynnar ekonomin på kontoret, så innebär den också att man spar på produktionen. En LED lampa kan spara produktion och material för 25 glödlampor.

Har ni kallager i förlängning av kontoret fungerar även LED lamporna här. Låga temperaturer kan påverka driften på lysrörlampor, men LED lamporna påverkas inte av kylan. De fungerar tom i frysrum och ishockeyhallar.

Det finns många fördelar med LED lampor. En av de största fördelarna ur konsumentperspektiv är storleken på lamporna. Det är perfekta att köpa på nätet. Med den storleken och vikten sker leveransen både snabbt och billigt.