Det sägs att det viktigaste för att kunna prestera under dagen, är att du får en ordentlig natts sömn. Det finns massor att läsa om detta, och flera tips och trix för att sova bättre. Men hur är det? Trivs du i ditt sovrum? Om inte det känns bra att komma in i sovrummet, finns risken att du istället hänger i vardagsrummet och somnar på soffan. Det blir ingen bra sömn, oavsett hur många timmar du lyckas stanna där. Föreställ dig istället ett ombonat sovrum, där du känner dig trygg och avslappnad. Inga problem att komma vidare till sängen, där inte. Eller hur?

Sängkläder

Dina sängkläder är en av de viktigaste faktorerna för att skapa stilen i ditt sovrum. Om du har gjort något annat än att lägga en vanlig filt på sängen, är det dags att göra något åt det I rätt färger kan ett överkast ändra hela rummet. En djup och varm färg på överkastet och en tre, fyra kuddar i matchande färg, är allt som behövs. Det är bara ett exempel. Vill du passa på att skaffa sköna täcken och kuddar har du här ett urval av täcken du kan titta på.

Sänglampa

Varje säng behöver en sänglampa, så varför inte välja en som är något speciellt? Att skaffa en sänglampa är ett utmärkt sätt att lägga till en snabb touch till ditt sovrum, utan att spränga din budget. Om du tittar i specialbutik eller letar på blocket är inte så viktigt. Det handlar om att hitta en lampa i en stil, som ger dig lust att tillbringa tid i ditt sovrum

Väggarna

Är dina väggar både vita och tomma? Lägg till två, fina bilder på väggen, inte mer. Det är den sista touchen, som vi föreslår. Vad vi menar med fina bilder? Det är upp till dig, det är ditt sovrum.